Erbjudande i samarbete med Friskolornas Riksförbund

Friskolornas riksförbund har haft ett samarbete med oss sedan 2010. Som medlem i Friskolornas Riksförbund har du tillgång till mängder av förmånliga rabatter på IT-utrustning via Arrow Value Recovery.

Arrow Value Recovery Sweden AB startades 1988 och erbjuder återbrukstjänster på uttjänt IT-relaterad utrustning i Norden. Tjänsterna omfattar inköp, avinstallation, logistik, säkerhetsradering av data, rekonditionering och vidareförsäljning av utrustningen. Sedan 2013-12-01 är vi en division inom Arrow Electronics Inc. [NYSE: ARW], med verksamhet i 55 länder.
 

Några exempel på medlemsförmåner är en flexibel finansieringslösning med reducerade tariffer, inga uppläggningsavgifter eller aviavgifter, fraktfria leveranser samt förmånliga rabatter på för er utvalda produkter och tjänster, dessutom rabatt på hela begagnatsortimentet både avseende PC och Apple. Via rikstäckande service erbjuder vi även möjligheter att få utrustningen installerad på plats. 

 

Anmäl ert intresse för att ta del av erbjudandet i helhet.

 

Registrera dig för att ta del av avtalet

SERVICE OCH SUPPORT

 
Arrow Sustainability erbjuder alltid 12 månaders garanti på begagnade datorer och kringutrustning.
Kontakta oss

HYRA APPLE

 
Arrow Sustainability erbjuder förmånlig hyra av Apple produkter från 1 dag till 36 månader.
Gör en förfrågan

"Vi har Sveriges nöjdaste kunder!"

Enligt Rejta.se
Sveriges sajt för omdömen
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.